Τι προσφέρουμε

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας - Εκτυπώσεις offset - Εκτυπώσεις ψηφιακές

Σχεδιάζουμε το δικό σας branding

Η εταιρική ταυτότητα είναι η κεντρική εικόνα κάθε επιχείρησης και είναι σημαντική ανεξάρτητα από το μέγεθος και την δραστηριότητα της εταιρίας.
Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας αποτελεί βασική προϋπόθεση τόσο για το ξεκίνημα μίας νέας επιχείρησης όσο και για την μετέπειτα επιτυχημένη πορεία της.
Το λογότυπο είναι ουσιαστικά η ταυτότητα μίας επιχείρησης, ο διακριτικός τίτλος με τον οποίο ξεχωρίζει και πρέπει να είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει το ύφος, το στυλ της, να της προσδίδει κύρος, αλλά, κυρίως να προσελκύει συνεχώς καινούριους πελάτες και να την κάνει ανταγωνιστική και αναγνωρίσιμη.
Στην IGprofit, κάνοντας έρευνα για τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά δημιουργούμε και προτείνουμε μια σειρά από λογότυπα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες προβολής του κάθε συνεργάτη μας και να δημιουργήσουμε το σωστό branding .
Το λογότυπο αρχικά εφαρμόζεται σε επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα. Στην συνέχεια μπορούν να σχεδιαστούν ταμπέλες, folders, cds, μπλοκ σημειώσεων και διάφορα παραστατικά όπως τιμολόγια και διάφορα έντυπα λογιστηρίου.
Στην εταιρική ταυτότητα εντάσσονται οι κατάλογοι και η ιστοσελίδα. Όλα τα παραπάνω πρέπει να έχουν ομοιογένεια και συνοχή ως προς το σχεδιασμό.
Έχοντας μια κοινή ενιαία εικόνα πετυχαίνουμε αναγνωρισιμότητα από τους πελάτες μας και δημιουργούμε σταθερά το δικό μας μοναδικό branding.

Επαγγελματικές κάρτες. Κάρτες πολυτελείας. Ευχετήριες κάρτες. Κάρτες αλλαγής. Κάρτες μελών. Κάρτες διαρκείας. Εκκλησιαστικές κάρτες. Κάρτες εκλογικών υποψηφίων. Πλαστικές κάρτες. Κάρτες Pvc.

Στην IGprofit σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε την δική σας επαγγελματική κάρτα με γνώμονα ότι η επαγγελματική κάρτα μένει στα χέρια των πελατών μας. Η επαγγελματική μας κάρτα αποτελεί βασικό μέρος της εταιρικής μας ταυτότητας και σκοπός της είναι να δώσει την καλύτερη εντύπωση στους πελάτες μας, να μείνει στα χέρια τους ( στο πορτοφόλι, στην θήκη καρτών ), να περιγράφει γρήγορα και εύκολα την επαγγελματική μας δραστηριότητα και να έχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας.
Στην IGprofit σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε 2-3 διαφορετικά σχέδια καρτών για να επιλέξετε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε σας. Η εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών είναι ψηφιακή ή offset ( ανάλογα την ποσότητα και το χρόνο παράδοσης ). Το χαρτί εκτύπωσης είναι συνήθως velvet 300 γρ ή velvet 350 gr. Μπορούμε να εκτυπώσουμε και σε ειδικά χαρτιά όπως γκοφρέ. Η εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών μπορεί να είναι μια ή δυο όψεων. Μπορεί να γίνει πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή δυο όψεων και γωνιοκοπή ( στρογγυλές γωνίες ).
Εκτύπωση καρτών αλλαγής για καταστήματα υποδημάτων, ενδυμάτων, είδη δώρων, ρουχισμού.
Εκτύπωση καρτών μελών και εκτύπωση καρτών διαρκείας αθλητικών σωματείων, αθλητικών συλλόγων.
Επαγγελματικές Κάρτες για Εκλογικούς Υποψήφιους, Δημοτικές Εκλογές, Βουλευτικές Εκλογές, Ευρωεκλογές, Υποψήφιοι Συλλόγων, Υποψήφιοι Σωματείων
Εκκλησιαστικές Κάρτες για εκκλησίες, μοναστήρια, ιερούς ναούς
Επιστολόχαρτα. Φάκελα. Μπλοκ σημειώσεων. Συνταγολόγια. Μηχανογραφικά τιμολόγια Α4. Ενιαίο μηχανογραφικό έντυπο. Μπλοκ τιμολογιών, αποδείξεων. Φορτωτικές.

Αυτοκόλλητα τζαμιών με Πλαστικοποίηση. Αυτοκόλλητα Pvc. Ετικέτες. Αυτοκόλλητα αμμοβολής. Μουσαμάδες. Roll up banners. Εκτύπωση CDs/DVDs. Σημαίες.

Αφίσες. Δωροεπιταγές. Προσκλήσεις. Σελιδοδείκτες. Σουπλά. Cards Postal. Do not disturb. Folders. Menu Εστιατορίων. Πολυσέλιδοι Κατάλογοι Προϊόντων. Φυλλάδια. Έντυπα. Prospectus. Flyers. Τετράδια φροντιστηρίου. Book service.

Εκτυπώνουμε μεταβλητά δεδομένα όπως ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, ιστοσελίδες, emails, αρίθμηση κ.α. Η εκτύπωση των μεταβλητών δεδομένων γίνεται σε φάκελα, ευχητήριες κάρτες, επιστολές, κάρτες μελών, κατάλογοι προϊόντων και σε πολλά άλλα.

Τι είναι;

Η εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων (γνωστή και ως one-to-one marketing) κάνει την επικοινωνία σας με τους πελάτες σας ιδιαίτερη και μοναδική. Είναι μια διαδικασία εκτύπωσης όπου κείμενα και εικόνες αλλάζουν σε κάθε εκτυπωμένο κομμάτι.

Που μπορούν να εκτυπωθούν μεταβλητά δεδομένα;

Η εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων γίνεται μόνο με ψηφιακά συστήματα παραγωγής καθώς κάθε σελίδα που εκτυπώνεται έχει μοναδικά και διαφορετικά στοιχεία όπως αρίθμηση, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κ.α. Οι εφαρμογές της εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων είναι ανεξάντλητες. Εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων μπορεί να γίνει σε κάρτες διαρκείας, σε εισιτήρια, σε προσκλήσεις, σε φάκελα, σε καταλόγους προϊόντων, σε ημερολόγια, σε card postal, σε μπλοκ σημειώσεων. Για να γίνει η εκτύπωση χρειαζόμαστε από εσάς ένα αρχείο excel  με τα στοιχεία που επιθυμείτε να εκτυπώσετε.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα, σκεφτείτε απλά, σκεφτείτε πως θα αντιδράσετε αν λάβετε ένα κοινό φάκελο με μια πρόσκληση και πως με μια πρόσκληση που γράφει : " Γιώργο σε περιμένω στα εγκαίνια ".
Διαφημιστικά Επιχειρηματικά Δώρα

Ημερολόγια Επιτραπέζια Μονόφυλλα.Ημερολόγια γραφείου σπιράλ. Εορτολογία- ημερολόγια. Εβδομαδιαία και μηνιαία επιτραπέζια πλάνα.

Ημερολόγια Ατζέντες Ημερήσιες και Εβδομαδιαίες.Ατζέντες Τσέπης. Ατζέντες Χαρτόδετες ( με έγχρωμο εξώφυλλο ).

Ημερολόγια τοίχου μονόφυλλα 24 x 32 εκ., 32 x 48 εκ.. Ημερολόγια τοίχου σπιράλ Α4,Α3 και 32 x 48 εκ.. Ημερολόγια τοίχου μεγάλα

Tshirts, μπλουζάκια, polo, φουτερ, ζακέτες, μπουφάν, ρούχα εργασίας, αθλητικά ρούχα, εμφανίσεις ομάδων.

Μεταλλικά στυλό, πλαστικά στυλό, μολύβια, αναπτήρες με πέτρα, αναπτήρες ηλεκτρονικοί, μπρελόκ μεταλλικά, μπρελόκ πλαστικά, μπρελόκ δερμάτινα.

Είδη γραφείου, τσάντες χειρός, τσάντες αθλητικές, ντοσιέ συνεδρίων, κασετίνες.

Πλαίσια αυτοκινήτων, πλαίσια μοτοσυκλέτας.

Διάφορα είδη καθημερινής χρήσης