Τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν διαφέρουν σε πολλά από τα φυσικά μας καταστήματα. Στο φυσικό κατάστημα γνωρίζουμε πόσα τεμάχια έχουμε από κάθε κωδικό. Η ίδια ακριβώς ανάγκη υπάρχει κ σε μεγαλύτερο βαθμό για ένα eshop. Στο φυσικό κατάστημα μπορούμε να πούμε σε ένα πελάτη π.χ. το χρώμα στο παπούτσι που θέλετε δεν το έχουμε αλλά θα σας το φέρουμε αύριο. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΟΧΙ. Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει όποια ώρα θέλει κ αν δεν βρει αυτό που θέλει θα πάει αλλού. Θα χαθεί μια πώληση που ήταν δική σας. Στο φυσικό μας κατάστημα αλλάζουμε γρήγορα τις τιμές κ σε περίοδο εκπτώσεων σε πολλά προϊόντα. Στο φυσικό μας κατάστημα φτιάχνουμε τις βιτρίνες και τα ράφια κάθε φορά ( ίσως καθημερινά ) που φέρνουμε ένα νέο κωδικό.

Αν θέλουμε το eshop να κάνει πωλήσεις είναι απαραίτητο καθημερινά να γίνεται το ίδιο και στην ιστοσελίδα, διαφορετικά θα χάσετε πωλήσεις που ήταν δικές σας. Φανταστείτε πως θα νιώσετε να έχετε νέα προϊόντα στο κατάστημα σας αλλά να μην έχετε προλάβει να τα ανεβάσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα κ αυτά να τα πωλούν οι ανταγωνιστές σας. 

Πως το πετυχαίνετε ;

Ή απασχολείτε ένα υπάλληλο σας καθημερινά και για πολλές ώρες με το τι πουλήσατε, τι έμεινε, τι πρέπει την επόμενη μέρα να παραγγείλετε για να έχετε απόθεμα, να ανεβάζει νέους κωδικούς, να αλλάζει τιμές κ.α.
Ή αναλαμβάνουμε εμείς να κάνουμε αυτή την δουλειά για σας.

Πως το κάνουμε ;

Χρησιμοποιούμε πρόγραμμα εγκαταστημένο στον υπολογιστή. Το πρόγραμμα αυτό μας επιτρέπει :

    να εισάγουμε πιο γρήγορα τα προϊόντα
    να εξάγουμε τα προϊόντα
    να αλλάζουμε μαζικά τιμές, περιγραφές κ.α.
    να βάζουμε εκπτώσεις σε κατηγορίες προϊόντων
    να έχουμε έλεγχο της αποθήκης ( ανά προϊόν ή ακόμα κ συνδυασμό π.χ. χρώμα και μέγεθος )
   

Γιατί σας συμφέρει ?

Η εισαγωγή ή τροποποίηση γίνεται γρήγορα και σωστά. Γίνεται την επόμενη ή την ίδια μέρα της αποστολής σε μας των αρχείων. Δεν έχει ελλείψεις διότι από πριν σας έχουμε εξηγήσει και ενημερώσει για όλα τα πεδία που θέλουν συμπλήρωση. Καθημερινά παραλαμβάνετε με email ένα αρχείο excel με αναφορά για όλα τα παραπάνω.
Γλυτώνετε κόπο, χρόνο, κόστος και η εργασία σας γίνεται σωστά.