Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η εισαγωγή των προϊόντων. Όλοι θέλουμε το ανέβασμα των προϊόντων να γίνει γρήγορα ώστε η ιστοσελίδα να είναι έτοιμη για τους χρήστες και να ξεκινήσουν οι πωλήσεις. 
Η πλατφόρμα presta shop αλλά και οι υπόλοιπες πλατφόρμες πάνω στις οποίες κτίζονται τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πλέον αρκετά εύκολες στην χρήση και στην επεξεργασία των δεδομένων, κυρίως των προϊόντων.

Στην IGprofit εκπαιδεύουμε κάθε πελάτη μας πως να εισάγει, να επεξεργάζεται και να τροποποιεί τα προϊόντα που έχει στο eshop του.
Επίσης στο τέλος της εκπαίδευσης παραδίδουμε έναν πλήρως ενημερωμένο οδηγό με όλες τις λεπτομέρειες για την διαχείριση της ιστοσελίδας σας και πάντα είμαστε στην διάθεση σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή τηλεφωνικά ή με email ή ακόμα και να επαναλάβουμε την εκπαίδευση.

Εκτός όμως από την εκπαίδευση και τον οδηγό προτείνουμε και παρέχουμε μια ακόμα πολύ καλύτερη λύση.
Αναλαμβάνουμε εμείς να εισάγουμε όλα τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα γρήγορα, ολοκληρωμένα και σωστά. Εισάγουμε για κάθε προϊόν φωτογραφίες, κείμενα, τιμές, διαθεσιμότητα, συνδυασμούς π.χ. χρώμα, μέγεθος.

Γιατί σας συμφέρει ?
Η εισαγωγή γίνεται γρήγορα και σωστά. Γίνεται την επόμενη ή την ίδια μέρα της αποστολής σε μας των αρχείων. Δεν έχει ελλείψεις διότι από πριν σας έχουμε εξηγήσει και ενημερώσει για όλα τα πεδία που θέλουν συμπλήρωση. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι έτοιμο γρήγορα να ξεκινήσει τις πωλήσεις του.