Στην IGprofit σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε την δική σας επαγγελματική κάρτα με γνώμονα ότι η επαγγελματική κάρτα μένει στα χέρια των πελατών μας. Η επαγγελματική μας κάρτα αποτελεί βασικό μέρος της εταιρικής μας ταυτότητας και σκοπός της είναι να δώσει την καλύτερη εντύπωση στους πελάτες μας, να μείνει στα χέρια τους ( στο πορτοφόλι, στην θήκη καρτών ), να περιγράφει γρήγορα και εύκολα την επαγγελματική μας δραστηριότητα και να έχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας.
Στην IGprofit σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε 2-3 διαφορετικά σχέδια καρτών για να επιλέξετε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε σας.
Η εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών είναι ψηφιακή ή offset ( ανάλογα την ποσότητα και το χρόνο παράδοσης ). Το χαρτί εκτύπωσης είναι συνήθως velvet 300 γρ ή velvet 350 gr. Μπορούμε να εκτυπώσουμε και σε ειδικά χαρτιά όπως γκοφρέ. Η εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών μπορεί να είναι μια ή δυο όψεων.
Μπορεί να γίνει πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή δυο όψεων και γωνιοκοπή ( στρογγυλές γωνίες ).

Εκτύπωση καρτών αλλαγής για καταστήματα υποδημάτων, ενδυμάτων, είδη δώρων, ρουχισμού.

Εκτύπωση καρτών μελών και εκτύπωση καρτών διαρκείας αθλητικών σωματείων, αθλητικών συλλόγων.

Επαγγελματικές Κάρτες για Εκλογικούς Υποψήφιους, Δημοτικές Εκλογές, Βουλευτικές Εκλογές, Ευρωεκλογές, Υποψήφιοι Συλλόγων, Υποψήφιοι Σωματείων

Εκκλησιαστικές Κάρτες για εκκλησίες, μοναστήρια, ιερούς ναούς