Τοίχου Σπιράλ 32x48εκ

Ημερολόγια τοίχου σπιράλ 32x48εκ. Εκτύπωση ημερολογίων τοίχου σπιράλ 32x48εκ.

Στην IGprofit αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της μακέτας, ( σχεδιάζουμε μακέτες με το λογότυπο σας, στοιχεία επικοινωνίας, δραστηριότητα επιχείρησης και φωτογραφίες ) και την εκτύπωση ημερολογίων τοίχου σπιράλ 32x48εκ.Η βιβλιοδεσία στα ημερολόγια τοίχου σπιράλ γίνεται με μ...

Ημερολόγια τοίχου σπιράλ 32x48εκ. Εκτύπωση ημερολογίων τοίχου σπιράλ 32x48εκ.

Στην IGprofit αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της μακέτας, ( σχεδιάζουμε μακέτες με το λογότυπο σας, στοιχεία επικοινωνίας, δραστηριότητα επιχείρησης και φωτογραφίες ) και την εκτύπωση ημερολογίων τοίχου σπιράλ 32x48εκ.Η βιβλιοδεσία στα ημερολόγια τοίχου σπιράλ γίνεται με μεταλλικό σπιραλ και ειδικό άγκιστρο για να κρεμιέται στον τοίχο.Η εκτύπωση των ημερολογίων τοίχου είναι ψηφιακή ή Offset ( ανάλογα την ποσότητα ). Η εκτύπωση στα ημερολόγια τοίχου γίνεται συνήθως σε χαρτί Velvet 150 gr και μπορεί να είναι μια ή δυο όψεων ανάλογα την μακέτα. Τα ημερολόγια τοίχου σπιράλ μπορεί να είναι 7 ή 13 φύλλων.

Αν επιθυμείτε προσφορά ή θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία μας καλείτε στο 210 55.60.486 ή στέλνετε email στο : info@igprofit.gr.

 

Περισσότερα

Τοίχου Σπιράλ 32x48εκ  There are no products in this category.

Κατηγορίες

Προσφορές

Folow Us