Ψηφιακές Εκτυπώσεις  There are no products in this category.

Υποκατηγορίες

 • Αυτοκόλλητα

  Αυτοκόλλητα χάρτινα, αυτοκόλλητα pvc, αυτοκόλλητα ετικέτες, αυτοκόλλητα αμμοβολής, αυτοκόλλητα αμμοβολής με έγχρωμη εκτύπωση, αυτοκόλλητα με πλαστικοποίηση. Αυτοκόλλητα με πλαστικοποίηση για τζάμια καταστημάτων, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες ( ήλιο, υγρασία ).

 • CDs - Εξώφυλλα CDs

  Εκτύπωση CDs/DVDs - Εκτύπωση Εξώφυλλων CDs/DVDs
  Στην IGprofit αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της μακέτας και την εκτύπωση CDs και Εξώφυλλων CDs.
  Εκτυπωμένα CDs για νοσοκομεία, ιατρικά διαγνωστικά κέντρα, υπέρηχους, μαστογραφίες, μαγνητικές.

  Εκτυπώσεις Εξώφυλλων CDs ψηφιακές και εκτυπώσεις offset. Η εκτύπωση των Εξώφυλλων CDs είναι ψηφιακή ή offset ( ανάλογα την ποσότητα και το χρόνο παράδοσης ). Το χαρτί εκτύπωσης είναι velvet 300 γρ. Η εκτύπωση των Εξώφυλλων CDs μπορεί να είναι μια ή δυο όψεων. 

  Αν επιθυμείτε προσφορά ή θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 210 55.60.486 ή στείλτε email στο info@igprofit.gr

   

 • Μουσαμάς

  Μουσαμάς. Εκτύπωση μουσαμάδων.
  Στην IGprofit αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της μακέτας και την 
  εκτύπωση μουσαμά. Εκτυπώνουμε μουσαμά για ταμπέλα με μεταλλικό τελάρο. Η εκτύπωση του μουσαμά γίνεται σε Plotter με γνήσια μελάνια και σε ευρωπαϊκό μουσαμά. Η αντοχή του μουσαμά και της εκτύπωσης είναι η μέγιστη δυνατή στις καιρικές συνθήκες.

  Αν επιθυμείτε προσφορά ή θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 210 55.60.486 ή στείλτε email στο info@igprofit.gr

 • Roll up - Banners

  Roll up - Banners. Εκτύπωση μουσαμά σε Roll up banner. Εκτυπώσεις μουσαμά σε Roll up banner. Roll up - banners εσωτερικού χώρου.
  Στην IGprofit αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της μακέτας και την εκτύπωση μουσαμά σε roll up ( banners ) εσωτερικού χώρου. Η εκτύπωση του μουσαμά γίνεται σε Plotter με γνήσια μελάνια και σε ευρωπαϊκό μουσαμά. Η αντοχή του μουσαμά και της εκτύπωσης είναι η μέγιστη δυνατή στις καιρικές συνθήκες. Η διάσταση του Banner είναι 0,80 εκ x 2 μ.
  Αν επιθυμείτε προσφορά ή θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 210 55.60.486 ή στείλτε email στο info@igprofit.gr

 • Διαφημιστικές Σημαίες...

  Διαφημιστικές Σημαίες - Beach Flags
  Στην IGprofit αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της μακέτας και την εκτύπωση διαφημιστικών σημαίων - beach flags. Διαφημιστικές σημαίες πεζοδρομίου, παραλίας. Beach flag με κοντάρι και βάση.

  Αν επιθυμείτε προσφορά ή θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 210 55.60.486 ή στείλτε email στο info@igprofit.gr

   

Κατηγορίες

Προσφορές

Folow Us